Calendar icon 2016.26.09.
Larion Zoé nu şi-a pierdut timpul la competiţia de fitness pentru vedete, s-a aşezat pe corpul iubitului ei, Attila Müller, ca antrenamentul acestuia să fie şi mai eficient.

Celebrităţile au fost invitate la o cursă specială unde au concurat pe infratrainer, în box şi în ghemuiri de durată. Márk Bozsek nu este obişnuit cu antrenamente, aşa că el a cedat repede. Însă Kata Sarka este extrem de sportivă, ea a rezistat mult timp.

Tot aşa s-a întâmplat şi cu Laura Cserpes şi Edina Kulcsár: ambele iau exerciţiile fizice regulate în serios, iar asta a fost vizibilă şi în performanţa lor. Totuşi Larion Zoé a ieşit cea mai bună, cel mai probabil pentru că iubitul ei, Attila Müller a ajutat-o tot timpul. Attila nu poate spune acelaşi lucru despre sine: când i-a venit rândul să facă exerciţiile, Zoé s-a aşezat pe el, ca antrenamentul să fie mai eficient. Astfel antrenamentul fostului moderator al canalului de televiziune Cool a fost mai greu, însă a purtat povara dulce fără probleme, căci frumoasa Zoé l-a inspirat tot timpul.

RC News – Video! Larion Zoé a făcut antrenament erotic

<< Înapoi