Calendar icon 2016.23.09.
INFRA TRAINER s-a prezentat la evenimentul FitBalance

Aparatul INFRA TRAINER pentru modelarea corpului a fost întâmpinat cu mare interes la evenimentul FitBalance organizat la acest sfârşit de săptămână. Mai mulţi câştigători ai Cupei Internaţionale FitBalance au utilizat în timpul pregătirii lor pentru concurs acest aparat de sport, care uneşte efectul luminii infraroşii şi a terapiei magnetice. Această invenţie unică maghiară a ajutat modelarea siluetei mai multor concurenţi: Kata Sarka, Alexandra Kocsis, Bálint Gál.


Aparatul INFRATRAINER este de fapt un fel de bicicletă orizontală wellness, în care căldura lămpilor cu raze infraroşii creşte în mare măsură pierderea de calorii în timpul antrenamentului. Cei interesaţi au putut testa aparatul pentru modelarea corpului bazat pe principiul descris mai sus, şi la evenimentul FitBalance, unde vizitatorii stăteau toată ziua în cozi lungi în faţa standului INFRATRAINER. Toţi cei 150 de persoane, care au testat aparatul, au vorbit cu apreciere despre antrenamentul pe acest aparat.

INFRATRAINER nu ajută numai acelora, care doresc să slăbească sau să-şi modeleze corpul, el poate fi de mare folos şi pentru concurenţii fitness profesionalişti în perioada de pregătire pentru concurs, căci prin antrenamentele de transpirat??? se poate obţine tonifierea musculaturii. Recunoscând acest fapt, mulţi dintre concurenţii la Cupa Internaţională FitBalance au folosit acest aparat de sport. Merită să o amintim aici pe Kata Sarka, care a obţinut medalia de bronz în categoria bikini fitness la primul ei concurs fitness.

“INFRATRAINER a avut un rol important în pregătirea mea pentru evenimentul FitBalance. Mişcarea intensivă cardio pe această bicicletă orizontală wellness, completează foarte bine antrenamentele cu greutăţi, în plus aparatul ajută nu numai la modelarea corpului ci şi la eliminarea toxinelor din corp, astfel sprijinând modul de viaţă sănătos, pe care îl urmez şi eu.” – aceste experienţe personale ne-a împărtăşit Kata Sarka (interviul după concurs puteţi urmări AICI).

Şi Bálint Gál a inclus antrenamentul INFRATRAINER cardio în pregătirea lui pentru concurs, el a câştigat dealtfel două premii la Cupa Internaţională FitBalance. A obţinut medalia de aur atât la categoria Mens Physique, cât şi la categoria Absolut. Bálint Gál continuă pregătirea după câteva zile de odihnă, căci în luna mai va avea din nou şanse să câştige medalii la Campionatul European din Spania. Acest culturist tânăr promiţător va fi sponsorizat timp de un an de INFRATRAINER.

Şi câştigătoarea categoriei bikini fitness, Alexandra Kocsis cunoaşte avantajele aparatului INFRATRAINER. Concurenta, care ne este cunoscută şi ca regină de frumuseţe, a testat acest aparat pentru modularea corpului de mai mult ori, ea apare împreună cu Bálint Gál şi în filmul publicitar al INFRATRAINER.

Aparatul pentru modularea corpului INFRATRAINER a fost creat de un duo de designeri maghiari, iar distribuitorul intern a început să se ocupe activ cu vânzarea lui abia anul acesta. Având în vedere interesul mare pe care l-a stârnit, INFRATRAINER va fi prezent în două saloane noi, astfel după studioul cu antrenor personal din Budaörs, veţi putea găsi această formă foarte eficientă de antrenament şi la Budapesta la Kispest, respectiv şi în cartierul al IX. -lea.

Articolul original a fost publicat pe suprafaţa online al Mosaic Online la 27 aprilie 2015. Autor: László Domszky
<< Înapoi