Calendar icon 2016.22.09.
La sfârşitul săptămânii am vizitat evenimentul FitBalance, unde am putut admira un aparat cardio foarte spectaculos. Cei interesaţi stăteau în cozi lungi la standul InfraTrainer şi aşteptau să le vină rândul pentru a testa această bicicletă orizontală combinată cu lumină infraroşie. Am fost curioşi şi noi, să aflăm, ce este de fapt aparatul INFRATRAINER.



Antrenamentul cardio este indispensabil, dacă dorim să slăbim sau să ne ţinem în formă. Dincolo de acesta un asemenea antrenament face parte şi dintr-un mod de viaţă sănătos, creşte rezistenţa şi energizează. Totuşi mulţi ar dori să-l evite, pentru că îl consideră prea solicitant (nu le place să aleargă sau nu au timp pentru antrenamente lungi). Avem veşti bune pentru cei care gândesc astfel: noi am descoperit un aparat cardio, în care se poate pedala în poziţie culcată comfortabilă, în timp ce caloriile se topesc de pe corp. Efectul INFRATRAINER constă în faptul, că în timpul antrenamentului razele infraroşii îndreptate spre corp pătrund sub piele, încălzesc ţesutul adipos şi pur şi simplu topesc grăsimea şi toxinele din corp. O parte din toxine se eliminează prin transpiraţie deja în timpul antrenamentului, iar restul este eliminat prin metabolismul accelerat.

Experienţa pe INFRATRAINER este asemănătoare unui antrenament cardio făcut într-o saună cu raze infraroşii, deci efectul pozitiv al celor doi factori este cumulativ. În plus, sistemul magnetoterapeutic integrat în şaua bicicletei creşte vitalitatea, astfel obosim mai puţin în timpul antrenamentului.

Iar esenţialul vine acum: aşa cum am aflat, în timpul unui antrenament INFRATRAINER cu durata de 50 de minute, organismul arde între 6-800 kilocalorii, echivalentul unei alergări intensive de 13-17 kilometrii. Asta înseamnă, că lampa cu infraroşu dublează viteza de ardere a caloriilor.

”Experienţele cu INFRATRAINER sunt deosebit de bune, am reuşit să-i ajutăm mulţi clienţi obezi, care au venit la noi cu dorinţa să slăbească ”– ne-a declarat Zsanett Forgó, antrenor personal din conducerea profesională INFRATRAINER. ”Cei mai mulţi clienţi ai noştri antrenează cu control al pulsului, măsurând arderea caloriilor. Cu primele ocazii nici nu le vine să creadă, că au putut scăpa de 6-800 de kcal în mai puţin de o oră de pedalare comfortabilă pe bicicletă. Fireşte, pentru obţinerea unui rezultat optimal, lângă exerciţiul fizic este nevoie şi de o nutriţie corectă. Totuşi INFRATRAINER are acel avantaj, că poate accelera slăbirea extrem de mult. ”



Aparatul INFRATRAINER creat de designerii maghiari a putut fi testat şi la evenimentul FitBalance de către toate categoriile de vârstă, de la adolescenţi sau femei şi bărbaţi de vârsta medie până la bunici. Cu toţii au relatat, că bicicleta orizontală este comfortabilă, pedalarea nu este foarte solicitantă, totuşi majoritatea transpirau mult chiar şi după cele cinci minute de testare şi ştim bine, că transpirarea este un bun prieten al nostru, dacă am dori să slăbim.

Detaliile promiţătoare relatate mai sus au devenit şi mai convingătoare, când am aflat, că mai mulţi dintre câştigătorii concursului profesional de culturism şi fitness intitulat Cupa Internaţională FitBalance au folosit în timpul pregătirii lor aparatul INFRATRAINER. Kata Sarka, care la primul ei concurs fitness a reuşit să câştige medalia de bronz în categoria bikini fitness, face antrenamente pe acest aparat în mod regulat. Alexandra Kocsis, câştigătoarea medaliei de aur în aceeaşi categorie, se antrenează tot pe INFRATRAINER, la fel şi Bálint Gál, care la acest concurs a câştigat două medalii: el a ieşit primul atât în categoria Mens Physique cât şi în categoria Absolut. Care alt aparat pentru modelarea corpului are oare o recomandare mai bună?

Aparatul INFRATRAINER este deocamdată accesibil numai în puţine locuri din ţară, căci distribuitorul a început vânzarea lor abia în acest an. Cei care doresc să testeze aparatul, pot face acest lucru la Budaörs, iar începând cu 11 mai şi în cartierul al IX. –lea. În curând se va deschide un punct INFRATRAINER şi la Kispest.

Vă puteţi înregistra la următoarele adrese de contact:

Nice Body Wellness:
Budaörs, Ady Endre u. 47., Ungaria
Înregistrare: +36 70 885 5226

Articolul original a apărut pe pagina revistei Style Magazin la 30 aprilie 2015.
<< Înapoi