Calendar icon 2016.21.09.
Sunt o persoană, care este întotdeauna nemulţumită cu corpul său: trebuie să slăbesc aici, acolo, mă simt grasă, şi această temă mă preocupă permanent. Această isterie creşte în mine şi mai mult odată cu începerea verii şi a sezonului de bikini. În această perioadă de obicei încep să caut soluţii pe internet, să aflu ce metode noi există pentru îndepărtarea grăsimii. Navigând pe internet, am găsit aparatul infratrainer.


”Infratrainer: Bicicletă orizontală combinată cu lumină infraroşie. În cursul unui antrenament, adică în 50 de minute, organismul poate arde chiar 6-800 kilocalorii datorită pedalării permante, a căldurii lămpilor cu infraroşu şi a temperaturii de 55 de grade.”

Nu am ezitat mult, i-am sunat pe cei de la studio şi am cerut programare.

Habar n-am avut, ce o să se întâmple, căci acest aparat magic încă nu era prea răspândit atunci. Când am început antrenamentele în aprilie, exista numai un singur aparat infratrainer la Budaörs (de atunci şi Zsanett Vajk-Forgó a deschis un salon). Am aşteptat prima ocazie cu mare entuziasm. La programare mi s-a spus, să aduc apă suficientă cu mine, pantofi de sport şi costum de baie, căci cu cât mai puţine haine am pe mine în timpul antrenamentului, cu atât mai bine.

Zsanett mi-a spus, că este foarte important să beau lichide în timpul antrenamentului, pentru că organismul pierde multă apă din cauza lămpilor cu infraroşu. Înainte de a începe antrenamentul, avem posibilitatea să ungem părţile problematice ale corpului cu cremă specială pentru arderea grăsimilor. După aceea trebuie să ne punem pantaloni speciali, prin care antrenamentul devine şi mai eficient, căci transpirăm şi mai mult.


Am crezut, că a venit sfârşitul, şi o să mor pe altarul acestui aparat infratrainer
Pot să spun, că nu-mi era frig deloc, cu prima ocazie am simţit deja după 10 minute, că antrenamentul va fi dur. Ca să nu se uite permanent pe cronometrul cu numărătoare inversă în fiecare 5 secunde, clienţilor stă la dispoziţie un videorecorder integrat, unde se poate uita la filme în timpul antrenamentului. Eu m-am uitat de fiecare dată la seria „Neveste diesperate”, dar să fiu sinceră, nu am fost întotdeauna atentă, m-am concentrat să fac cele 50 de minute de antrenament până la capăt. Am încercat să pedalez într-un ritm cât mai bun, însă nu am reuşit acest lucru de fiecare dată. Primele 2-3 antrenamente mi s-au părut destul de dure, aveam senzaţia, că o să mor acolo, transpirat pe tot corpul, uitându-mă la filmul ”Neveste disperate”. Din fericire nu mi s-a făcut rău, dar am fost foarte antentă, să beau multă apă în acele 50 de minute ale antrenamentului, în general am consumat mai mult de 1 ½ litri.


Rezultate
În sfârşit, rezultatele mult aşteptate. Sunt 176 cm înaltă şi cu cele 61 de kilograme ale mele niciodată nu am aparţinut categoriei de persoane foarte graşi, totuşi am câteva zone problematice. Am făcut antrenamente cu 16 ocazii – din aprilie până iunie – mi-au plăcut antrenamentele şi în cele din urmă am putut viziona şi ultimele părţi din filmul „Neveste Disperate”. Şi după antrenamente m-am concentrat asupra administrării regulate de lichide şi asupra nutriţiei corespunzătoare. Astfel am slăbit 3,5 kilograme, acum am coapse mai ferme şi am scăpat de grăsimi şi la fund. Şi schimbarea în centimetri este impresionantă: talia mea este mai subţire cu 3 cm, şoldul cu 2 cm, iar coapsa cu 5 cm. Dar cel mai mult m-am bucurat, când am observat, că după antrenamentul al 10.-lea mi-a dispărut celulita, iar pielea mea a devenit frumoasă şi netedă. Vreau să vă spun, că până acum nu am reuşit să scap de această problemă cu nici o altă metodă pentru modelarea a corpului.


Este rezonabil să faceţi antrenamentele în costum de baie.
• Crema pentru arderea grăsimilor este eficientă în opinia mea, merită să o folosiţi
• Să aveţi cel puţin 1 ½ litri de apă la voi în timpul antrenamentului
• Dacă vă este foarte cald, puteţi regla intensitatea lămpii cu infraroşu cu mai multe faze, dar puteţi şi să-o stingeţi, dacă vreţi.
• După antrenament puteţi face duş în studio.
• 1 antrenament infratrainer costă 5500, - HUF, iar 8 antrenamente sunt 38 000,- HUF.

Articolul original a apărut pe pagina Nők Lapja Café. Autor: Orsi Németh

antrenament, efect, InfraTrainer
<< Înapoi